Followers

Saturday, July 30, 2011

Helllllllllllloooooooooooooooooooooooooo

Assalammualaikum Warahmatullai Wabarakatu dan selamat sejahtera ...wahhhhhhhhhhhh lama giler aku tak update aku punyer blog nie ...Btw memang aku malas pon nak update blog aku nie . Walaupon memang aku banyak sangat cerita yang aku nak kongsikan dengan korang2 yang baca blog aku nie . Tq wei....!



Kalau korang2 nak tahu kan kawan baik aku si mamat Eeren marah gler kat aku coz dah lama tak update aku punyer blog nie . Dia kata aku nie angan2 mat jenin . Pemalas !! dan banyak lagi . Btw memang betol pon apo yang dia cakapkan nie ....Tq wei ....!



Banyak benda yang berlaku kat diri aku selama aku tak update blog nie ..ada yang baik dan ada yang buruk . Btw yang baik datang dari Allah S.W.T dan yang buruk datang dari diri aku ...huuhuh..wah ceramah la pulak aku nie ...



Benda yang aku nak cerita nie lebih banyak pasal kawan2 aku yang semuanyer dah kawin ...OMG when is my turn...????llalallalalal...let me think ....???? ....sibuk nak mengadirkan diri kat kawin kawan2...sibuk ngan keja n my life ...alumakkkkk tak lupo terigat kat my Gf ...huhuhu ...LoVe U !!!




AKu N Rossa !!!!!! Jangan Jeloussssssssssssss !!!!!!!! hahahhahahhahahahhahhahha

3 comments:

peduliAPEaku said...

poyos la ko!

Aziela said...

Salam perkenalan. Tahniah dapat jadi cucu atok... Akak follow awak.

Azham Vosovic said...

Hehehe, salam perkenalan Cucu Atok heheheheh