Followers

Sunday, April 25, 2010

Luahan hati....

mukadimah

bismillahirahmanirahim...assalamulaikum warahmatuallahibabarakatu...

huuhuhuhuh...tak tahu nak tulis apo...btw tengah belajar sikit2 macam maner nak buat saya punyer blog ni jadi gempak...!!!!!!!

kalau ada idea pls la ajar saya..

orang tua2 kata ..
kalau tak tanyer nanty sesat jalan...

Teruja la sangat2  nak update n buat saya punyer blog jadi gempak...

btw i will upload my pic soon ...

akhir sekali..nak ucapkan terima kasih banyak2 kat sifu saya nonor@noury
coz dia la yang buat kan saya punyer blog nie..

wasalam....


9 comments:

NUR HIDAYAH said...

wah dah pandai dah sikit2 tur..erm..buat kan blog ni macam diari harian kau..belajar slow-slow k? gud luck!

rome said...

tq sifu!!!!!!!!!!!

miss AA said...

meh miss AA pun ajar kamu ye..hee

rome said...

nak3....
u ...i follow u....

EereNoon said...

dah ade 2 tok guru ajar, aku jd pemerhati je la... ade salah skit nnti aku saman... kesalahan pertama, tak add aku nye blog lg... surh tok guru ko ajar... dgn tok guru2 skali aku saman... hehehe...

rome said...

hahhahhahahahha....
okay baik...
saya akan belajar dari tok guru saya tu...
huuhuhuh...
btw baru dapat lesen L...so jangan la saman...nty tak dapat lesen plk!!!!!..
nty aku add ko!

miss AA said...

YELAH..aku nye blog pun dia tak add..folow2 tanak..nak add

rome said...

apo2 la u...
tapi nty u kena ajar i...
okay?..

rome said...

apo2 la u...
tapi nty u kena ajar i...
okay?..