Followers

Friday, April 30, 2010

makan sampai mati!!!!!!!!

MAKAN LA ANDA SEBELUM ANDA DIMAKANKAN!!!

Semalam saya makan tengahari ngan bapa angkat saya kat ampang..
tak tahu nak makan apo..
tiba2  teringat nak makan NASI AYAM kat kedai cina ni..
memang sedap the gler!!!!!!!!!..
dari dulu hingga sekarang...
disaran kan...
dulu memang la tak halal..tapi dah dapat sijil halal dah...
tergantung sijil halal tu...memang ramai orang makan kat sana..
apo orang sekarang cakap ..1 malaysia!!!..ha ! btol..
tapi sekarang .... tiba2 sijil tu dah tak nampak plk!!!!!!!!!!!..
apo la kedai nie!!!...biar kan la masalah "keluarga" mereka..tak nak campur..
lapor punyer pasal..n saya pun tak cukup keimanan ..
then, makan kita kat gerai tu...
selesai makan..tetiba jer terjumpa jasmin ahmad..
sapo tu ..penyampai radio stesen!! bukan pengarah filem tu okay...
dia kawan baik ngan bapa angkat saya nie...
dijadikan cerita ..dulu bapa angkat saya nie...MODEL!!!!....
betol...macam tak percaya plk....
ada la sikit2 ...dalam 7-8 iklan dia buat....
keuntungan....adalah 7-8 ribu masa tu...
kira banyak la jugak masa tu...
kira jasmin ni la yang beria-ia nak sangat bapa angkat saya g audition...
lepas jer makan...saya g lepak kat tempat bapa angkat saya punyer kedai..
dulu saya kerja kat sana...tapi sekarang tak la...
jumpa la jugak kawan2 lama....
lepak punyer lepak ..ari pun dah malam..so nak balik....
then, bapa angkat saya kata..kita g dinner dulu la baru balik...
so tak nak mengecilkan hati..so kita g la dinner...
bukan dua orang...bukan tiga orang ..tapi empat orang
kita g dinner kat WATER FRONT kat bandar baru ampang..
nama kedai tu..KOREA STONE BBQ- STEAMBOAT...
tempat nie memang ramai orang...
harga pun murah...adult -rm22.50++...
setiap hari dari 6ptg - 12 malam..
tapi ANDA BOLEH MAKAN SAMPAI MATI!!!!!!!!!!!!!..
memang sedap the gler!!!!!!!!!!...
sampai senak nak makan..dah tak larat nak makan..
apo orang kata...negara orang mati tak cukup makan ...
kat MALAYSIA...MATI TERLEBIH MAKAN!!!!!!!!!
betol tu!!...
TAPI kalau anda membasir..setiap 100mg..extra charge rm5.00....
so, kalau nak cuba benda baru..g la sana..memang sedap gler!!!!!!...
tapi bawa la kawan2 yang suka makan seafood!!!!!!!!!!...
coz sana special seafood!!!...
k la..
apo yang penting..enjoy!!!!

2 comments:

NUR HIDAYAH said...

boleh lah bawa aku jumpa bapak angkat kau..heheh. mana lah tau leh jadi DJ nonor@noury..
hehheh.but tggu braces terpasang ar..T_T

rome said...

okay...
nak tgk!!!!!!!!!!