Followers

Saturday, May 22, 2010

Tension...

Tension tahap gaban saya keje malam beberapa hari nie...
saya BENCI GLER keje malam!!!!!!!...
hanya tuhan jer tahu...1st nite , baru masuk keje ...
buka fedilio...uh!..banyak msg ada...
nak baca ke????...perlu kah??????....perlu kah???????

Baca jer...urm...macam biasa...
msg2 dari org "atasan"...atasan la sangat...
btw...saya nie kan ...mamat selember...
masuk teliga kiri..keluar teliga kanan...

Malas nak layan ...kalau layan...lagi teruk..
huuhuuhu...
lagi2 nak layan kerenah "kawan2"yang "baik" hati ngan saya nie...
uh!..tak leh bla...

Tapi ..nasib baik ada kak mas... dengar ceta dia g tengok wayang ceta Ironman...
memang kelakar gler...tak leh bla...
al-maklum la kak mas baru 1st time tengok movie...
(kesian kak mas..husband dia tak pernah bawa dia g tgk movie)..
so ..macam "lembu masuk kandang"...
waakkakakakakkakakka ...kesian kak mas....
saya n karen gelak tak igat dunia....
tapi kak mas tak kisah pun...dia pun dah agak dah yang kita akan ketawa kan dia...hiihihihih

Hari ke-2 ...okay la sikit...
but ...isu semalam belum reda...
so, nak tak nak ...kena la uat2 cool...
walaupun "panas   bagai"   kat hotel saya nie..!!!
jimat cost!!!!!!!...

Hari ke-3...urm!!!!!!!worst!!!!!!!!!!....
kecoh!!!!!!!!....oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
argggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh...
itu la jerita batin saya...bleh??????...

Nasib baik kawan saya si Nonor bawa camera...
boleh la pose maut tak igat dunia ....
nasib baik ada nonor..boleh la jgk luahkan apo yang terpendam...
huuhuhuhu..thanks Nonor.. ^.^

Hope hari ke-4 lebih baik dari hari sebelum2nyer...
wish me best of luck!!!!!!!



sedap gler...nak????





gambar kat reception





huuhuhuhuh





nie pic kat depan mirrow





dua gambar yang berbeza...




nonor n me




nonor kesejukan...





wats up??!!


SO ENJOY...

9 comments:

NUR HIDAYAH said...

oit..hello..gaya kat depan mirrow cam orang frust nak keja!
pic aku dalam kesejukkan?tak bleh blah k?geli annoying..aku tak sejuk pun..heheueu..
tension ke?buat bodoh jek..biarkan lah orang nak cakap apa pun janji ko buat kerja udah!!..chayok!!

NUR HIDAYAH said...

bab kak Maz mmg tak bleh bla beb..huuhuu, pelik gak bleh plak dia lepas pi tgk wayang tu..nasib jalan balik umah tak sesat..wawkakkwa!!

rome said...

huuhuhuhuuh....
gaya kat depan mirrow tu??????...
urm...kira frust la jugak!!!!!...
ko tak abis2 geli ke..n annoying ko!!!!!!!...
DO I CARE???????...lantak pi la ...kubur masing2 kan...
tak de nak share2 k!!!...EMO LA PLK!!!!!^_^..
*********
pasal kak mas...wakakkakaak...
ko jahat!!!!!!...but kira okay jgk..reda skt hati aku kak mas buat lawak dia...oi!!..dia tahu jalan balik la beb!!!!!!!!

miss AA said...

rilex babe..standard la tu..mane2 keje pun same weh..chill k :D

rome said...

tapi nie tak la bla la u...
over nak mampus!!!!!!!!!!!
kot every day kot!!!!!!!

ezlya_hots said...

gambr ak beb...

rome said...

keje la malam...
baru pic ko klua..
huuhuhuh..
ita...

EereNoon said...

lol... no comment... nnti kalo abg ko tertgk foto2 ni camne ek? ahahaha!!!

rome said...

eeren:..do i care!..huhuhu