Followers

Sunday, May 23, 2010

- silent -

uh!!!!!....tension la saya keje malam untuk minggu nie...
saya rasa bengang tahap gaban dah...
apo yang berlaku sebenarnyer???????....
adakah semua salah saya???..
atau ada orang yang tak puas hati ngan saya...


bukan apo..saya rase saya tak bersalah pun...
keje saya , saya tahu apo yang saya buat..!!
kalau salah..boleh tak bagitahu secara detail...
coz saya punyer memory bukan besar sangat pun..
lagi satu kan... saya nie pakai "pelembab"!!!...
so memang LEMBAB!!..




saya rase semua nie berlaku selepas saya bertelagah ngan "one of my colleage"...
lepas tu..dia g mengadu kat "pihak atasan"..
so , dengan pantas "pihak atasan" menghantar beberapo msg kat saya punyer inbox n jugak memberi beberapo "nasihat bernas"..
dengan pantas benda nie tersebar luas...
TEKEJUZ  saya mendengar seorang demi seorang pihak atasan menegur saya...


"apo yang penting kerjasama"...ops!!!...
its not me!!!....apo yang penting....KURANG AJAR!!!!!...
coz kalau kita bagi muka diaorang KEPALA LUTUT PLK!!!..
maner boleh bagi beb...nanty kalau korang bagi kepala lutut korang ...
macam maner korang nak jalan...
huuhuhhuhu...


btw...saya igat hari ini lebih baik dari semalam...
rupa2nyer TIDAK...lebih teruk beb!!!..
SAYA  TENSIONNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
tiga lawan satu...korang rase tiga menang ke?...@ satu yang menang????..
main teka-teki la pulak saya nie....


tapi...kalau difikirkan logik mesty korang kata tiga menang kan???...
tapi satu jugak yang menang!!!!!!!!!...hebat satu!!!!..congrat!!!
coz satu berjuang bersungguh2...


kisah berlaku lepas saya masuk jer kerja...
macam tak sabar2 diaorang nak attack saya...
nasib baik saya pakai SUSUK...hebat kan??...
asal dioarang igat saya ni senang sangat boleh dibuli la..???...
ops!!..sory "PUAN3X"...


"PUAN3X" kena igat..
prinsip hidup saya kalau saya tak bersalah ..
saya tak TAKUT...kalau saya salah..saya mesty mintak maaf sampai 230 kali..
betol!!!!...tu sebab la saya takut sangat nak buat silap..
kalau saya tak tahu ..saya bertanyer...


kepada "PUAN3X"...
pakatan anda tidak menjadi!!!!...
yahoooooooooo...tapi saya tak marah la "PUAN3X" nie sangat....
cuma BENGANG jer....




uh!!!...luahan hati saya untuk hari nie...
saya memerlukan cuti yang panjang untuk berehat...
nak g pantai...yang mendamai kan otak saya yang berserabut nie....
bila la agak nyer tu kan...




hidup jangan tension la sangat kawan2..
nanty cepat tua...so , saya kena cool down...
mari la kita beramai-ramai g pantai...







pantai yang mendamaikan..
saya merindui mu...



tiupan angin sepoi-sepoi bahasa...




pemandangan awan yang menenangkan...


okay kawan2 ...ENJOY!!!

8 comments:

NUR HIDAYAH said...

alahai..siannyer dia..aku dah kena dulu baru ko..standard ar ada yang tak senang bila kita senang..so..layan jiwang jehhh..jehh..huhuhu!!

rome said...

layan jiwang....jiwang karat la beb!!!!...wat ever la...!!!..yang penting datang keje ..then balik..no gosip n talking people when people leaving...
kalau berani cakap depan2!!!

miss AA said...

tapi kan korang tak cite secara detail la kt aku so ni tak boleh jadi ni

EereNoon said...

cite la lbh detail... pakatan 3 tu aku rs aku tau 2 org drp diorg... sorg lg tu aku tk pasti... cite detail sket pls....

ezlya_hots said...

wei...aper yer citer nie...

rome said...

U:...ala nty i ceta k ...nty orang bace plk...
eeren:...dah tahu kann...
ita:...ita....nty story2 okay...

AARON-YANIE said...

adik rome...dah terang lagi bersuluh...ayat i utk u....biar akak yanie berckp bg pihak smua org...Ismail sotong tu mmg mcm tu...mulut cam sial..perangai lagi cm sial....sorry la bro aku kutuk ko mail..mmg btul pun...wei..bahasa tu mau indah..jgn smpi org makan pakai sudu ko makan pakai straw...geram siottt...klu la dia ada blog...maaf yer rome..tumpang iklan kat sini jap...nak lepas amarah...jgn lupa bg dia baca tau...sbb terasa di hati ni nak tumbuk jer muka dia...sbb dendam lama masih terasa...dia mgkn dh lupa...

rome said...

kak yani...tak leh bla la...hidup kak yani!!!!!!!!...statement berani mati....congrat!!!!....apo nak buat dah ...maybe one day kot dia makan pakai straw..huhuhuhuuh....i have no problem if u want make statement in my blog...especially tis comment...HOT GLER!!!...