Followers

Tuesday, June 1, 2010

~ BEST NYER JADI ARTIS ~


Salammmmmmmmmm......
Lama tak update blog....
tak der masa la katakan...
huuhuhuhu....

Lagi pun saya punyer shift leader tak bagi main internet...
tak gitu wahai si comel Mr Khalid..?

 
Ceta minggu nie....urm...
Artis yang saya minat sangat2..
hiihihi~...

 Diaorang nie mmg dah kaya ...
hidup senang lenang...
best nyer jadi diorang nie...



'
yuna...i love her song...oh bulan~




justin bieber...his song...baby...baby..oh~





rozita che wan...
sapo tak kenal dia...
semakin cantik!!!




bila agaknyer dia akan kawin lagi...?
maybe dia pilih vvip after this!!!

4 comments:

ezlya_hots said...

ak ko xnk ker..ko msk ar af tahun dpn..mesti jd artis yer....lgpun ko ader pakej kot...huhuhu.
wei ko xlapa ker..ak lapa ar..wei tiket jgn luper...

rome said...

hihiihihiih...
aku???...
tak nak la!!!..
aku nak duit jer....
ticket..nanty aku kasi..
huuhuhuu

NUR HIDAYAH said...

kena siap dari segi mental dan fizikal, serta duitnya ya Mr rome...jgn nak jadi artis hangat2 taik ayam udah ler..tu belum lagi ismail jadi peminat ko...wawkakkaka!!

rome said...

wakakkakkakakakka...
taj bleh bla la ko nie!!!!!!!!...
kalau dia jadi peminat aku...?????????....
mati la aku...siap ikut aku mana jer aku g....
tension!!!!!!!