Followers

Thursday, June 3, 2010

~ bosan ~

Bosan gler keje ari nie...
memang bosan tahap cipan...
cipan pun tak bosan macam nie...

Semalam MC ..tak keje coz cirit birit n muntah-muntah..
duduk kat umah...tak leh bangun okay..
tapi masa datang keje jer ...ada orang kata saya nie main facebook...
padahal nak bangun pun tak boleh!!!..
nak buat macam mane mulut orang...
bukan mulut beruang..!!!..saya plaster mulut tu!!!.
uhuhuuhuh

sakit memang nak gler....
masa tu..lepas habis keje jer..g lepak ngan ita cantek tu g pelita...
saya order roti canai n tosai..
dia punyer kari...UMP!...memang sedap gler!!!!!!!...
tak igat dunia okay!!!..

balik umah jer dalam pukul 1.30am...
tapi 2.30am jer saya dah muntah sebanyak 2 kali...
then, cirit birit...FUH!!!...
lebih dari 10 kali kena pergi toilet!!!....
memang sakit gler!!!!...
until now pun  sakit...

tapi ubat nak abis dah nie..
nak buat macam eh!!...
itu la pengalaman seumur hidup saya kena cirit birit..
sampai rasa macam nak mati..!!..
memang sakit..!!tak tipu okay...

so , enjoy!!!..
hehehehe

2 comments:

NUR HIDAYAH said...

allah..tu lah dating gan ita tu pasal lah cirit birit..huuhuhu

rome said...

wakakakkakakka...
tahu tak per....