Followers

Friday, June 25, 2010

Pertempuran Hebat Antara Rozita Che Wan dan Ayu Raudah
Semalam saya tengok cerita Di Balik Cermin Dewi . Lakonan terbaik daripada adik - beradik  Rozita Che Wan ( pelakon kegemaran saya ) dan adiknya Ayu Raudhah di TV 2 . Memang best gila . Saya rasa cerita  ini adalah siaran ulangan . Ini kerana saya pernah tengok cerita ini sebelumnya  . Cuma ingat - ingat lupa .

Lakonan mantap daripada kedua - dua  adik - beradik ini menarik minat saya untuk menontonnya untuk kali ke-dua . Lakonan Rozita sebagai wanita berkerjaya dan tiba - tiba menjadi lupa ingatan , sangat - sangat berkesan . Manakala Ayu Raudhah melakonkan watak sebagai orang gaji .

Tambah berkesan cerita ini apabila lagu Di Balik Cermin Mimpi nyanyian M Nasir menghidupkan jalan cerita ini . Nyanyian mantap dan penuh penghayatan ini lah yang menjadikan cerita ini berkesinanbungan . 

Saya sangat suka akan lirik - lirik yang ada dalam lagu ini . Dengan itu saya selitkan lagu Di Balik Cermin Mimpi nyanyian M Nasir di dalam blog saya ini . Harap ada dapat merasai lagu yang dinyanyikan oleh M Nasir ini .

Diharapkan dapat melihat lagi lakonan Rozita Che Wan dan Ayu Raudhah , digandingkan dengan M Nasir .Bertapa cantiknya si Ayu Raudhah ini kan ?
Look seksi
Suka melihat Rozita Che Wan punya muka cantik sangat . Adakah anda rasa dia letak susuk ?


So , Seksi !Siapa lah yang akan menjadi bakal suami kepada Rozita Che Wan ini ?Gambar bersama . Ke dua -duanya sama cantik .LIRIK DI BALIK MIMPI

Di balik cermin mimpi


Aku melihat engkau

Di dalam engkau

Aku melihat aku

Ternyata kita adalah sama

Di arena mimpi yang penuh bermaknaBila bulan bersatu dengan mentari

Bayang-bayang ku hilang

Di selebungi kerdip nurani

Mencurah kasih, kasih murni

Mencurah kasihDi balik cermin, cermin mimpi

Adalah realiti yang tidak kita sedari

Hanya keyakinan dapat merestui

Hakikat cinta yang sejati

Hakikat cinta yang sejatiDengan tersingkapnya tabir siang

Wajah kita jelas terbayang

Dan terpecah cermin mimpi

Menjadi sinar pelangi

Pelangi
 
 
 
 
 
 
 
M Nasir