Followers

Wednesday, November 24, 2010

Be More Positive !!!

Fuh ! Rasa dah lama sangat tak update blog nie , bukan apa bahan ada tapi malas pula nak menaip . Pecah kepala otak . Rasa nak pegi jauh jer dari sini . Arghhhhh...Kalau boleh nak pegi keluar dari Malaysia . Kira kalau duduk US dengan bapa angkat saya kat sana kan bagus . Dah lah duduk US lepas tu boleh keje kat sana , melancong kat sana . So, bahasa orang putih aku pun bertambah bagus .

Aku nie bukan tahu sangat cakap orang putih ... huuhuhuh. ... tergagap - gagap !!! . Tu pun main bantai jer la . Bila lah aku nak pegi US ni ???? ...Dad ...nak pegi sana ...please bawa saya ????...please?????????....Ha ! kan dah terkeluar anak tekak aku menjerit ! . Bukan apa , ala dah bosan duduk kat Malaysia nie ...Tahun depan dah 28 tahun aku kat sini . Aku nak juga duduk kat negara orang !!! Please ....

Urmmmmm.....duduk la ko kat sini sampai ko tua romzi ....Tak nakkkkkkkkkkkkkkk !!!! ....aku nak juga pegi kat US tu . Mak angkat aku cakap , dia dah plan dah dengan aku . Kalau dia dapat duit  KWSP dia nak pegi US . Aku pula kena la kumpul duit banyak - banyak . Baru lah dapat pegi US tu .

Ha ! Romzi ...apa lagi !!! Jangan nak pegi Secret Recipe jer ...asyik -asyik ko makan  Spagethi dia tu !!! Tak muak ke Romzi ???? ... Habis duit ko kat situ !!! ....Baik~..Hahahahha ....padan muka ko Romzi !

Minggu ni , memang memcabar beb ! Banyak pula masalah yang timbul ....Asal pula masalah - masalah nie suka sangat datang kat aku ...pegi la jauh - jauh . Menyusahkan jer ~....But please ..again ..Aku tak suka ada masalah . Kalau boleh hidup nak aman damai jer . Kalau boleh tak ada yang menganggu kehidupan aku nie ..please~...

Apa - apa pun sekarang tengah kumpul duit nak beli kereta ...ada duit ke ko nie Romzi ???....hahhaha..wat ever ...Ye lah kereta aku pun sekarang dah nak dekat sembilan tahun . Walaupun tak ada kerosakan yang serious ...tapi dah lama kan ???....nak juga pakai yang bariu . Nak beli kereta apa ya ???....PESONA ...jangan ...WAJA ...jangan ...MYVI ...jangan ....ISNPIRA ..JANGAN ....GEN 2 ..jangan ...


Oi ..asal semua jangan nie ???....apa aku nak beli nie ????...please ...ko pakai jer kereta kesayangan ko tu Romzi ..yang banyak berjasa dengan ko tu ...KANCIL YANG HEBAT !!!! . Tapi nak kereta baru ....please ...Hah ko nek mengada - gada  pula kan Romzi ????....Banyak ia duit ko ???....


Tu la tengah plan nie ....rasa -rasanya tahun depan adalah masa yang sesuai . Bagi semua hutang selesai . all selesai , then baru nak beli kereta . huuhhuhu...hope this year give me SUPER LUCK !!!! i need it . God help me ....please ...

Hahahhah....aku tulis blog macam orang gila jer . Nak buat macam mana , dah memang aku nie gila ...hahhahahha...So, nanty aku akan update blog aku dengan tersusun lagi ya kawan - kawan . Nak bagitahu sikit ni ...Hari ini 24-11-2010 saya check in HANS ISAAC !!!!!!!!!!!...Nama sebenar dia adalah GERALD HANS ISAAC . Handsome beb !!! kalau korang tengok dia ..Fuh !!...Tapi dia memang Macho !!!...sing please...hahahahh




                                                              Gerald Hans Isaac

6 comments:

NUR HIDAYAH said...

Om, disepanjang entry ko, ENTRY be more positive adalah yang terbaik, kerana ko luahkan dan buang segalanya dalam entry ni dengan negative tp berakhir dengan be positive...hahaah, ni lah entry yang aku tunggu-tggu, tak pe om, ada rezeki tak kemana, i wish luck to you too..wish me too ok?;D semakin maju penggunaan ayat ko..serius aku tak tipu, ini lah baru blogger boy!!

rome said...

hahhahah..yo yo o ko nie nonor..thanks for reading n support ...hah baca la ko !

rome said...

hahhahah..yo yo o ko nie nonor..thanks for reading n support ...hah baca la ko !

rome said...

hahhahah..yo yo o ko nie nonor..thanks for reading n support ...hah baca la ko !

rome said...

hahhahah..yo yo o ko nie nonor..thanks for reading n support ...hah baca la ko !

Suhami Ahmad said...

atok nak email sume peserta ANTI leh? post kat shoutbox atok yo