Followers

Tuesday, November 30, 2010

Naomi Campbell... i love u !

Hari2 balik jer tengok Oprah . Best la rancangan ni . Sesuai untuk semua . Luve you Oprah ! Hari nie cerita pasal Naomi Campbell ! Sapa yang tak kenal dia nie ? . Memang cantik  beb ! Aku suka sangat tengok Naomi ni . Memang cantik giler ! Aku tak tahu lah kalau korang tak suka !!!  Tapi aku nie memang pelik sikit . Aku suka sangat gadis2 @ awek2 yang hitam2 manis nie . Memang cantik . Tapi cuma mereka tak sedar yang mereka nie cantik .

Mungkin dia orang igat kalau putih tu cantik la sangattttttttttttttttt !!!!!!!!! Poyo beb , aku paling tak suka makwe aku putih like snow white !!! Apo ko fikir ko cantik sangat !!!...sori not my type !!!....asal ko emo nie mamat ???....sori , aku nak ceta pasal Naomi sayang aku nie ...memang cantik ...

Entry aku untuk minggu nie adalah gadis2 @ awek2 hitam manis . Nanty nak post pasal Tyra Banks , Iman dan Alex Wek . oiiiiiiiiii ....aku nak bagitahu nie . Alex Wek memang cantik gilerrrrr beb !!!!!!!! . Aku tak tahu la tapi aku suka sangat kulit dia tur.....memang hitam gilerrrr . cantik beb !!!!!!!!...

Cerita pasal Naomi nie , dia nak masuk 40 tahun !!!!!!!! Boleh ko bayangkan ?????....aku rasa dia macam gadis 25 tahun jer . Awek muda nie !!! ..tak payah pakai product kecantikan ...pakai susuk jer..huuhuhuh..
btw Naomi memang cantik !!! . I LOvE U !

Sekarang nie Naomi tengah hangat bercinta ngan orang Russia . Okay la tur ...coz dia pon manusia yang memerlukan kasih sayang . Dia nie sebenarnya memang baik , cuma persekitaran dia membuatkan dia jadi begitu . Sekarang dia cuba nak jadi seorang yang baik untuk diri dia dan keluarga dia . I support u baby !....poyo la mamat ...ko nie memang poyo !!!...Ada aku kisah ?!..LoL.


Cantik giler muka dia . Bibir tue penting . Urmmmmm . asal ngan ko nie mamat ?! ...Gatal ??? @ Miang ?! ....Diam la ko !!


                                                             LoVE ur great skin !!!!




                                                                   Nice cover !!!!!!! ...



                                     All  ur pic Naomi Campbell !!!!!!!! . Be ur self ...like Naomi said !!

1 comment:

NUR HIDAYAH said...

Apo ko merepek ni mamat?hahahah..apo2 yolah..;D