Followers

Wednesday, December 1, 2010

Kecantikan Tyra Banks

Baru jer selesai entry Naomi Campbell , sekarang nak cerita pula pasal Tyra Banks yang si cantik ni . Aku memang suka la sangat2 ngan kulit wajah Tyra Banks nie ...memang natural beauty la orang katakan . . . Sekarang dia tengah femes dengan rancangan dia tur..apa lagi kalau bukan American Next Top Model dia tur .

Rasa macam saya nak masuk pulak ....apa yang ko merepek ni mamat ????....tur untuk gadis2 sahaja la ...ala aku main2 jer . Lek la !! . So, kalau korang rasa korang ni CANTEK !!! ..boleh la join . Tapi korang mesty la warga negara American ya . Sekian terima kasih .

Tyra Banks merupakan salah seorang model contoh untuk orang kulit hitam . Ini kerana dia tidak terlibat pon dapat aktiviti2 yang tak berfaedah . Kira bagos la kalau korang nak jadikan dia idola ataupon contoh teladan yang baik . So, kalau yang buruk2 tu jangan la korang ikut pulak .


Cantik kan ? ...aku nak gigi macam ni !!



Gaya supermodel



Natural Beauty



Great Pic ! Who want to be a American Next Top Model ?




3 comments:

NUR HIDAYAH said...

Hitam lain...hitam manis lain..tyra bank tu hitam manis...bukan hitam..ko kena semak google lagi..cari model paling hitam yg berkulit cantik...;D

rome said...

nty kan kemunculan model terbaru saya ...sabar~

Babe LolLiPop$ said...

tyra banks my fav model <3