Followers

Tuesday, December 28, 2010

training

Minggu lepas Hotel aku adakan training untuk system baru . System kita akan pakai pada tahun depan . Hah ! Korang betol ! ...Azam tahun baru hotel aku ...tukar system baru ..boleh ???...Boleh jer ~ .


Kalau korang nak tahu kan ...Ya Allah ..penat the giler !!! giler pon tak penat !!! Hampir seminggu lebih lah kita buat training kat Hotel . Tapi ada kalanya aku stay in kat Hotel ...tapi memang penat jugak !! Tak tipo ...walaupon kita orang cuti , still kena datang g training .


Harap2 nanty 01 hari bulan tak ada yang terkejuz bila check in n check out guest lambat giler . Hopefully kan semua nyer berjalan lancar . Aku nie bukan nyer pandai sangat ngan system baru nie . Tapi ada kawan2 aku yang dah memang pandai . So , harap mereka akan ajar !!! ..







Okay ...sekarang aku nak bagitahu macam mana nak buat reservation ...Ya la kalau2 ada yang walk in guest .





Okay ...Bagus !!! Korang cepat tangkap ...Eh ! nanty dulu ...






Asal ada dua orang jer nie ????...Mana yang lain . Kak Wati n Adeline ...korang paham tak ???...Paham adik romzi yang hensem...huuhhuuh





Oi ! ...mamat Eeren asal ko tak masuk kelas ...?...Ada aku kisah !!! aku dah pandai la Om ...uhuhuh..Ala ko g training tapi tak pandai serupa tak payah g ...!





Oi...romzi aku nak pose kat sini ...Boleh ???....boleh jerrrrrr ~





Kami buka gengster ...huhuh..kami pekerja terbaik dari ini Hotel ...huuhuhu



    


                                               Pose ....Great pic taken by mamat Eeren ...





                            Dah abis training...Posing time ...Tq adik romzi ku yang manja ...huuhu





                                                          

2 comments:

EereNoon said...

tak nampak ade kaitan pon ko ajar opera ngan gambar no 1 and 2...

rome said...

ada doh ! ...ko tak datang ..macam mana nak tahu aku ajar macam mana ..?...so lain kali datng pls....