Followers

Monday, December 13, 2010

Tomorrow...working !!!

Ha ! Esok aku dah start nak keje dah setelah hampir satu minggu aku "bercuti" ! Ha ..bercuti la sangat . Aku tak g mana pon . Girlfriend aku pon terkejut jugak coz aku tak g mana2 . Memang sayang i ada kat umah jer . Aku buat apo kat umah .......Urm...apo lagi kalau bukan tido dan makan . Tu jer lah yang aku buat ! . Tapi memang best la jugak lepak kat umah nie .


Bangun sesuka hati aku jer . Bangun buka laptop tengok facebook ...layan my sayang kat sana n kawan2 . Lepas tu , tengok blog n update blog . Aku sayang aku punyer blog nie . Memang cantik la sangat2 . Putih bersih lagi berseri - seri macam tuan nyer ....huuhuhhuhu...puji diri sendiri ! . Poyo la mamat ! . Masa tu belom mandi lagi apatah lagi makan . Urm..sabar jer .


Adalah sehari dua tu aku g keluar ngan my girlfriend n frez . Masa tu aku rasa aku g Imran farewell . Igat ramai la yang g tapi...urm...cian Imran ! . Aku , Khalid , Brian , Mother of Chicken n Ivy jer yang g . Kira okay lah makan kat Nandos .Tapi serios memang tak sedap makanan kat sana . Then dia punyer meja ! OMG ! Memang tak munasabah ! Sempit giler ! Memang sesuai untuk orang Asia yang kecil molek ! . Kalau yang gemuk tu ....bukan nak menghina ...tapi memang TAK SESUAI ! ...huuhuhuhu


Then , ada one day tu aku temankan kawan aku g shopping . Memang best ... mana lagi kalau bukan kat KLCC n Berjaya Times Square ! . Kira kalau korang nak beli barang sekarang memang berbaloi - baloi . Sekarang tengah murah coz Chirstmas n New Year !


Ini aku lupo nak ceta ...hampir terlupa . Hotel aku adakan ..apo ya dinamakan...Urm... Pertukaran hadiah untuk X-mas nie kan . Ya ..biasakan kalau X-mas kita akan bertukar - tukar hadiah . So , Hotel aku dibahagian Front Office nie selalu adakan benda nie la setiap tahun . Aku memang dilema la nak beli hadiah nie !!!! ..


Aku dapat budak lelaki . Aku tanya pendapat kawan aku ...urm...sapo lgi kalau bukan si Nonor tur . Dia pon dapat budak lelaki . Dia dah beli dah . Aku tak beli lagi !!! ...Jadi aku nak beli Teddy Bear !!!...Cantik beb !!
 Tapi sesuai ke ??? dia suka ke ???...dia marah ke ???....Macam mana tur ....Susah la sangat2 !!!


Tapi beb , selalu budak perempuan dapat Teddy Bear diaorang suka kan ? . Adakah budak lelaki ini suka ???? . ku tak tahu beb !!! Tapi bukan selalu budak lelaki dapat Teddy Bear kan ? . Mesty nampak CUTE kan ? ...Agak nyer la kan ? ..Fikir - fikirkan ...dan selamat beramal !




Korang rasa patut ke aku beli Teddy Bear nie untuk dia ??? ....Tengah fikir nie ...Cantik kan ? .

11 comments:

Gadish Lollipop said...

nape ta beli cap jer ?

NUR HIDAYAH said...

Gadish lolipop: cap murah..nak kena beli more than RM 30

OM : ok ar tuh..tapi itu ke teddy bearnya?hahahahahahahah

rome said...

yaya :...urmmm..cap...dia tak pakai kot ...lelaki mahco katakan .

nonr:...lebih kurang la...cantik kan

Gadish Lollipop said...

@Rome:Grrr . . ade kew boy nk teddy bear ? Beli la perfume ke ?

rome said...

ala kot perempoun jer nak teddy bear ..lelaki pon nak ...huhuuhuhu...perfume rm30/- mana ada ?...huuhuhu

EereNoon said...

Ramai tk gi sbb meja kecik... klo meja besar tu aku dah join dah...

lg 1, ko ade awek bkn nak bg tau... dok diam je.... cam tu la member...

pastu cuti lebih seminggu... tak kire, ko msti msk keje sbb kitorg busy beb!!!!!

ANNOYING SIOT!!!!

Suhami Ahmad said...

alala...tomey nye teddy dia...comel macam atok kn

rome said...

eeren :...ko nie memang banyak cekadak !!!..1st , alasan ko tak nak g farewell imran kan ???...pemalas !! n mengada-gada ???...rugi coz ko tak jumpa abang MAIL ko ???...dia rindu ko !...2nd...ala kot ada awek nak heboh satu dunia kot ...awek aku bkn cantik macam awek ko kan ??..ala baru kenal jer ~...3rd...cian ko !..tadi kak gaya ceta dah ..yg 120 bilik last minute tu ker ...ALA KO KAN ADA ..KO HEBAT APO !!!...huuhuhu...tadi aku dah stay back dah..cian raffi..banyak lagi arrival ..


atok :...teddy bear tu memangcomel ..tapi tak macam atok ..macam saya adalah ..huuhuhuh

Gadish Lollipop said...

@rome: ader jer perfume 30inggit . tp wabu dy myb tak thn lama la .wallet tak nk beli ?
atok:atok perasan comel . grrrr

rome said...

hahhhahah....hei yaya ...kalau beli rm30/- mmg tak tahan lama !!!..huuhuhu

atok mmg perasan comel !

Gadish Lollipop said...

gagaga . . .