Followers

Sunday, October 31, 2010

First Day at Bowling Training

Lama gila lah rasanya saya tidak bermain bowling ni .Tak tahu berkurun abad keberapa . Yang penting , hari ini saya bermain bowling sekali lagi . Memang teruja sangat -sangat . Ialah bukan selalu bermain bowling ni .


Ini semua gara - gara saya memasuki pertandingan yang akan diadakan oleh pihak Hotel saya . Saya berpasukan dengan Nonor dan Ismail Koboi . Nama kumpulan kami ...urmm ...malu rasanya nak bagitahu . Biarlah rahsia ~ boleh ? . bukan la , nama kumpulan kami MELETOP !!! .

Jangan ada yang melatah sudah . Tak tahu nak letak nama apa , jadi - jadi MELETOP . Harap meletop la kan . Saya bukan nak cakap pasal kumpulan saya . Saya nak bagitahu semua hari ni saya pergi ke Ampang Point untuk bermain bowling ...lebih kurang macam latihan la .


Plan ingat nak ajak Mail Koboi , tapi dia ada hal la pula . Tak per , saya nak pergi juga . Orang kata kalau seorang mesti malu kan ? ...Tapi saya tak malu ..huuhu..layan ~.

Pergi jer sana memang ramai orang . Ye lah kan , kalau nak main bowling mesti ngan kawan -kawan kan ? . Saya juga tak der kawan . Tapi memang meriah lah .

So, saya try satu game dulu . yelah malu -malu kucing la katakan . Nak panas kan badan dulu . Lepas satu game tambah satu game . Memang best gila !!! .

Tapi esok saya , Nonor dan Mail Koboi akan bermain ataupun membuat latihan disana . Harap - harap latihan yang kita buat membuahkan hasil .

Apa yang penting , nak enjoy dengan kawan - kawan . Jumpa anda disana !!!

Hasil latihan yang pertama . Bangga dapat markah penuh untuk balingan dua kali berturut - turut .

No comments: