Followers

Monday, August 23, 2010

Uniform Baru Saya

Selama saya bekerja sebagai Front Office Assistant di salah sebuah hotel di Kuala Lumpur ,  saya menggunakan uniform  orang lain selama hampir sepuluh bulan .

Tunggu punya tunggu akhirnya saya dapat juga baju saya sendiri . Yahoo ! Rasa tidak mahu orang lain pakai uniform saya pula . Ia lah kalau ada kerosakan , saya juga yang kena marah . 

Ada pengalaman lah katakan . Tetapi uniform ini besar sedikit . Jadi saya memperbaikinya untuk bahagian "kot" . Sehelai RM67.00 !!! Mahal okay . Tapi untuk kelihatan cantik dan segak pada badan saya , saya lakukannya .

Saksikan uniform baru saya. Jangan ada yang makan hati .



           

Suka mamat ni dapat baju baru !





Ini adalah fashion show ya . . . Saksikan




Model bernama Romzi Bin Ma'at .




Dengan "baby" dia




Jangan jelous !




Dengan sayangku Kasen .

3 comments:

EereNoon said...

Geli siot!!! Tu Andy nye... Jgn nk sibuk OM...

NUR HIDAYAH said...

Betul tu Eeren..geli siot..annoyin g seh...hahhahaa..tu andy punya..yg kasen tu shah puya..apa pun OM..baju tu biasa jek..bukan hak ko selamanya..buang duit jek..!! tgk ar tmpat aku..lagi teruk..bukan 10 bulan dah..sepuluh tahun takde baju baru tau..!! hampeh!!

rome said...

eeren:....semua andy punyer...dia tu pemalu doh!...dia tak suka ...wakkakak...
nonor:...nonor ko jgn nak jelous la plk!...la macam la diaorang dapat makwe2 2..aku dapat juga ambil pic ngan mereka...uhuhuuhuh...